Kant-en-klare website

Naam:
Onze trouwdag
Datum:
25-09-2022
Status:
Te koop

Prijs: 235,- excl. BTW

Over de website

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Een mooie periode breekt aan in aanloop naar jullie grote dag. Of jullie nu een intieme bruiloft houden of een groot feest: er zal van alles geregeld en voorbereid moeten worden.

Hoe laat moeten de gasten aanwezig zijn bij de ceremonielocatie en op het trouwfeest? Waar moeten de getuigen zich verzamelen? Creëer een helder overzicht voor jullie gasten met alle locaties en tijden. Zo hoeft niemand ook maar één moment te missen van de bijzondere dag.

Lorem Ipsum teksten

Dit zijn nepteksten ter opvulling van de website. Door de geplaatste nep teksten heb je een goed beeld van alle plekken waar jouw teksten komen te staan.

Stockafbeeldingen

Stockafbeeldingen zijn algemene foto’s die voor verschillende doeleinden gebruikt mogen worden. Bijvoorbeeld websites. Alle afbeeldingen die op deze website te zien zijn, mogen rechtenvrij gebruikt worden. Je kunt hier uiteraard ook je eigen afbeeldingen plaatsen.

Deel het grote nieuws. Laat ons prachtige trouwkaarten maken voor een schitterende bruiloft. Wil je hierbij een QR code naar de website?

Zet de leukste kiekjes van de bruiloft en receptie in foto-albums of verbind jullie social media om gedeelde foto’s direct naar jullie website te uploaden.

Heb je deze site bekeken en wil je hem graag hebben? Neem dan contact met ons op.

Nee, de jaarlijkse kosten komen hier nog overheen.