Onderhoud

Repareren kost meer dan onderhouden

WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld. Het voordeel daarvan is dat duizenden ontwikkelaars overal ter wereld werken aan het verbeteren van WordPress en je altijd gebruik kunt maken van nieuwe software! Er is echter een nadeel aan: ook voor hackers zijn WordPress websites een mooi doelwit. Het is daarom belangrijk om beveiligingslekken (door achterstallig onderhoud) te voorkomen. Niet alleen om tijd en geld te besparen, maar ook om te voorkomen dat je op de zwarte lijst van Google wordt geplaatst en slecht vindbaar bent. Om een gehackte website te voorkomen is het daarom belangrijk dat je website goed beveiligd is.

Uw website heeft onderhoud nodig

Door je (WordPress) website regelmatig te laten onderhouden, zorg je ervoor dat je website veilig is/blijft. Wereldwijd is WordPress de meest gebruikte CMS en daarbij ontzettend populair bij ondernemers en daardoor ook kwetsbaarder voor hackers. Door je website te onderhouden en de juiste veiligheidsmaatregelen te treffen kun je 99% van deze hacks ontlopen.

83% van alle gehackte (WordPress) sites hadden achterstallig onderhoud. Dit is niet alleen een probleem voor jezelf, maar ook voor je bezoekers. Wat je ten kosten van alles wilt voorkomen is dat bezoekers van jouw site besmet kunnen raken.

Afhankelijk van het pakket dat je afneemt updaten we je website maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks zodat deze altijd up to date is.

Wij werken niet met vaste contracten, zo kan het elke maand gewoon opgezegd worden zonder gedoe.

Als je bij ons een onderhoudspakket afneemt wordt dit in veel gevallen gratis voor je gedaan, mocht er toch een hack doorheen zijn gekomen. We passen de wachtwoorden van je website en DirectAdmin gelijk aan zodat de hackers geen toegang meer hebben tot je websitepakket. Wanneer dat gedaan is verwijderen we geïnfecteerde bestanden en zorgen we voor extra beveiliging op je website. Neem je een pakket af waar deze service niet bij in zit? Dan lossen wij dit graag voor je op als een eenmalige service voor € 295,- excl. BTW.

Onderhoudspakketten

Prijzen zijn excl. BTW – Facturatie per kwartaal – Maandelijks opzegbaar, zonder gedoe

Basic

20,95

/maand
Slim

29,95

/maand
Premium

Meest populair

45,95

/maand
Vip

59,95

/maand

Hack vrij maken

Niet inbegrepen

Kostenloos

Kostenloos

Kostenloos

Cloud backups

1x per maand

2x per maand

4x per maand

Elke dag

Uptime monitoring

Support

Email, Whatsapp

Email, Whatsapp

Teams, Email, Whatsapp

Teams, Email, Whatsapp

Up-to-date

1x per maand

2x per maand

4x per maand

4x per maand

WordPress updaten

Thema updaten

Plugins updaten

Snelheidsoptimalisatie

Veiligheidsscan

Geen

1x per maand

2x per maand

Elke week

Database opschoning

Uren

Website aanpassingen

Geen

Geen

0,5 uur per maand

1 uur per maand